Wanneer je een half jaar Permanent Actueel e-learnings hebt afgerond worden deze punten bijgeschreven en zie je het terug in je puntenoverzicht op je persoonlijke profielpagina. Binnen het PA programma kun je een certificaat downloaden.
Wanneer je een half jaar Permanent Actueel e-learnings hebt afgerond worden deze punten bijgeschreven en zie je het terug in je puntenoverzicht op je persoonlijke profielpagina. Binnen het PA programma kun je een certificaat downloaden.
Op jouw persoonlijke profielpagina vind je een code. Kopieer deze code. Ga vervolgens naar de bijscholing waarvoor jij je wilt aanmelden en selecteer meer info. Klik vervolgens op aanmelden, kies voor gratis dagdeel en voeg jouw persoonlijke code toe.
Op het moment dat je bent ingeschreven in een van de RSC-hoofdregisters mag je de volgende titels voeren:
Met de titel geef je aan dat je geregistreerd bent bij het RSC. Jouw eventuele specialisaties worden niet zichtbaar in je titel, maar wel als aantekening in het openbare RSC-hoofdregister. Zo kan een RCM bijvoorbeeld de aantekening conflicthantering/kompasgesprek hebben.
Elke twee jaar moet je 25 PE-punten behalen. Dat kan door bijscholingen te volgen, door deel te nemen aan intervisie, door een specialisatie te behalen, door vragen te beantwoorden bij artikelen van RSC Permanent Actueel en door een PE-toets te maken. De PE-punten worden over het algemeen automatisch toegekend.
De puntentoekenning is als volgt:
Nee hoor, die heb je zo bij elkaar. Heb je een RSC Uitgebreid-registratie, dan zitten de twee bijscholingsdagdelen automatisch in het registratiegeld. Volg je in 2 jaar 4 bijscholingsdagdelen, een RSC-bijeenkomst, maak je de Permanent Actueel opdrachten en volg je intervisie, dan heb je zo al 25 punten bij elkaar.
Je kan jouw e-mailadres zelf wijzigen bij je persoonlijke gegevens in menu profiel. Klik op het potlootje, wijzig je e-mail adres en sla op. Hou rekening mee in je correspondentie met het RSC dat je het e-mail adres gebruikt waaronder je geregistreerd bent.
Je kunt je inschrijven bij het RSC als je een van de onderstaande geaccrediteerde opleidingen hebt afgerond. Deze opleiding kun je gevolgd hebben bij CS Opleidingen, Mercer of bij Robidus Kennis Academy. Regie op Ziektewet kun je ook gevolgd hebben bij HCS/Saxion.
Jazeker, als RSC’er geef je aan dat je tot het neusje van de zalm wilt behoren. Daar hoort bij dat je je kennis van dit vakgebied actueel houdt. Hiervoor is het verplicht twee bijscholingsdagdelen per jaar te volgen. Je behaalt 25 PE-punten. Ook maak je eenmaal in de drie jaar een korte kennistoets.
Klik op registreren rechts bovenin het scherm. Vul het formulier in en wij controleren dan of je aan de voorwaarden voldoet. Je krijgt een bevestigingsmail van je aanmelding. Volg de instructies in deze mail. Je kunt zo een eigen wachtwoord aanmaken en je diploma uploaden.
Stuur een mail naar finance@register-rsc.nl of bel 06-22897276. Je kunt ook het formulier op de contactpagina invullen.
De registratie geldt telkens voor een jaar. De opzegtermijn is één maand voordat de nieuwe periode van een jaar ingaat. Wil je je registratie beëindigen, stuur dan bijtijds een mail naar finance@register-rsc.nl.
Log in en ga naar je profiel en klik op persoonlijke informatie. Daar kies je registratie aanpassen. Wijzig je gegevens en sla op. Je huidige registratie wordt dan stopgezet en je eventueel betaalde registratiegeld wordt naar rato gecrediteerd. Vanaf dat moment gaat je nieuwe registratiejaar in: hiervoor ontvang je een nieuwe nota.
Wil je je registratie in het hoofdregister aanpassen, bijvoorbeeld van ROV® naar RCM®, dan kan dit gratis.
Nee, dat is niet verplicht. Wel kun je je met een specialisatie onderscheiden. Bovendien heb je met een specialisatie meteen al 15 PE-punten binnen.
Op dit moment kennen we o.a. de volgende specialisaties:
Zodra je een specialisatie hebt behaald, kun je ons een verzoek sturen om dit in het register op te nemen. Je specialisatie wordt dan door ons gecontroleerd en bijgeschreven. De specialisaties zijn zichtbaar in het RSC-Register. Het register is openbaar, te vergelijken met het BIG-register. Je staat erin met naam, welke hoofdopleiding je hebt gevolgd en welke specialisatie(s) je hebt gevolgd. Een bedrijfsarts die dan bijvoorbeeld voor werkzaamheden in taakdelegatie ondersteuning zoekt, kan zo eenvoudig de juiste professional vinden.